Najnovije vesti
Home / Zaječar info / GLASAJMO ZA „ZDRAVO, DOMAĆE, PRIRODNO“ : Zaječarski sajam u trci za nagradu „Najbolje iz Srbije“
GLASAJMO ZA „ZDRAVO, DOMAĆE, PRIRODNO“ : Zaječarski sajam u trci za nagradu „Najbolje iz Srbije“
Foto: radiomagnum

GLASAJMO ZA „ZDRAVO, DOMAĆE, PRIRODNO“ : Zaječarski sajam u trci za nagradu „Najbolje iz Srbije“

Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i ove godine pokrenula je akciju „Najbolje iz Srbije“, u okviru koje će biti izabrani najuspešniji robni i korporativni brendovi na domaćem tržištu, kao i najbolji izvoznici, manifestacije i startap preduzeća.

U akciji su mogla da učestvuju sva preduzeća koja posluju u Srbiji, konkurišući za priznanje u određenim kategorijama, zavisno od delatnosti, porekla preduzeća i brenda.

Ovogodišnja akcija „Najbolje iz Srbije 2016“ unapređena je osveženim vizualom, kreiran je novi sajt i omogućeno jednostavnije, onlajn prijavljivanje za kompanije i glasanje potrošača za najbolji brend.

U proteklih 11 godina za ovo prestižno priznanje konkurisalo je gotovo 1500 brendova, a više od 200 je nagrađeno. Ove godine priznanja se dodeljuju u 24 kategorije, a uvedene su i tri nove – najuspešnije startap preduzeće, najbolja turistička i privredna manifestacija u Srbiji.

Nagrada „Najbolje iz Srbije” prepoznata je kao jedno od najkredibilnijih priznanja u Srbiji, a brendovi se biraju prema utvrđenoj metodologiji, na osnovu rezultata glasanja potrošača i stručne javnosti, kao i tržišno – finansijskih parametara i ocena stručnog žirija.

Kompanije se za učešće mogle su da se prijave do 10. oktobra, a potom potrošači i stručna javnost glasaju za svoje omiljene brendove. Žiri koji i ove godine čine predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, Privredne komore Srbije, Ekonomskog fakulteta, Centra potrošača Srbije, marketinških agencija i medija, daće konačnu ocenu.

Pobednici, koji će biti proglašeni krajem novembra 2016. dobijaju pravo da koriste znak akcije kao simbol kvaliteta i poverenja potrošača i poslovnih partnera.

Regionalna privredna komora Zaječar ove godine konkurisala je u kategoriji broj 24 -NАЈBОLЈА PRIVRЕDNА MАNIFЕSTАCIЈА U FUNKCIЈI PRОMОCIЈЕ SRBIЈЕ, zato glasajte za sajam „ZDRAVO-DOMAĆE-PRIRODNO“. Evo i kako:

1. Prvo je potrebno pristupiti sajtu (adresa www.najboljeizsrbije.com)
2. Zatim kliknuti na GLASANJE

3. Pa na REGISTRUJ SE

4. U sledećem koraku je potrebno ulogovati se i to je najlakše uraditi preko nekog već postojećeg naloga na Facebook-u
5. ili preko Gmail-a

6. Logovanje (sve zavisi od to toga koju ste društvenu mrežu odabrali)
7. Pošto ste se ulogovali opet kliknite na GLASANJE pa sa leve strane odaberite grupu
24. Најбоља привредна манифестација у функцији промоције Србије

8. Na kraju pronađete Sajam „Zdravo-domaće-prirodno“ i glasajte

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>