Najnovije vesti
Home / Ritam grada / „GLAS SPORTA“ proslavio rođendan! Jedinstveno sportsko glasilo obeležilo 4 godine postojanja
„GLAS SPORTA“ proslavio rođendan! Jedinstveno sportsko glasilo obeležilo 4 godine postojanja

„GLAS SPORTA“ proslavio rođendan! Jedinstveno sportsko glasilo obeležilo 4 godine postojanja

Sportski savez grada Zaječara obeležio je juče četvrtu godišnjicu biltena „Glas sporta“. Bilten je počeo da izlazi 4. marta 2013. godine.  

U prisustvu velikog broja sportskih radnika i prijatelja sporta u prostorijama Sportskog saveza grada Zaječara organizovana je prigodna svečanost povodom obeležavanja godišnice „Glasa sporta“.

Nikola Pavlović urednik sportskog glasila rekao je da je ovaj bilten „čedo“ Sportskog saveza.

„Već 4 godine radimo i keiramo jedino sportsko glasilo na teritoriji čitave istočne Srbije. Bilten je jedan od retkih sportskih glasila i na teritoriji čitave države. Dodali smo i neke nove rubrike. Nadamo se da ćemo i dalje biti tu za sve zaječarske sportiste, pratićemo sve rezultate, školski sport, dečiji, od mališana pa do onih najstarijih. Glas sporta će biti tamo gde su zaječarski sportisti“, rekao je Pavlović.

Posebno interesantna rubrika je „Istorija sporta“. Ona sve mlađe generacije upoznaje sa dešavanjima iz prošlosti, a ovu rubriku uređuje Srđan Tomić.

„Sa rubrikama „Istorija fudbala“ i „Istorija sokolskog pokreta“nastavljamo i u 2017. godini. Takođe, bavimo se i pojedinim klubovima kojih više nema, ali i ličnostima koje su obeležile jedno vreme. Ne odustajemo ni od intervjua sa pojedinim sportistima i sportskim radnicima i koji su trajali u sportu. Nažalost, mnogih klubova više nema i njihova živa reč je istinsko svedočanstvo nekih događaja o kojima ostaju samo pisani tragovi“, rekao je je Tomić.

Danas „Glas sporta“ ima tiraž od 100 primeraka, svaki primerak je besplatan i izlazi jednom nedeljno.

Svi ljubitelji sporta u ovom biltenu mogu čitati o svim sportskim dešavanjima u gradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>