Najnovije vesti
Home / Ritam grada / GITARIJADA: THE CULT I NAZARETH SKROMNI U ZAHTEVIMA!
GITARIJADA: THE CULT I NAZARETH SKROMNI U ZAHTEVIMA!

GITARIJADA: THE CULT I NAZARETH SKROMNI U ZAHTEVIMA!

Zvezde ovogodišnje, 51. zaječarske Gitarijade, britanski bend The Cult krajnje je skroman u svojim zahtevima organizatorima.

Ian Austbury i ekipa su u rajderu tražili najobičnije obroke i namirnice, s tim što je naglašeno da svi moraju biti organskog porekla, bez masti i što zdraviji. Bend je takođe insistirao da, po završetku koncerta, sva preostala hrana i piće budu odnešeni najbližem domu za beskućnike.

Sav escajg, kao i šolje za čaj i kafu, moraju biti od pravog materijala, a ne plastike i stiropora. The Cult je zelenim slovima napisao poglavlje u rajderu u kojem moli organizatore da budu ’’što zeleniji’’ – da sve što je moguće bude eco friendly, od recikliranih materijala. Izričito su naglasili da svaka prostorija u kojoj borave mora sadržati odvojene kontejnere za reciklažu, razvrstane po prirodi materijala (staklo, papir, plastika i sl.)

Takođe, podržavaju svaku inicijativu organizatora da njihov boravak u Zaječaru i sam koncert oplemene akcijom koja će doneti dobrobit našoj planeti i očuvanju okoline. Zanimljivo je da su za svog hosta, tj. osobu koja im pomaže na tom koncertu oko smeštaja, transporta, keteringa i sl. naglasili da, pored znanja jezika i poznavanja grada, mora da poznaje sve muzičke radnje u istom.

Zvezde završne večeri Gitarijade, škotski Nazareth, još je skromniji u svojim zahtevima, očigledno je da bend preferira belo i crno vino, a takođe su molili za pepeljare gde god da zakon dozvoljava pušenje.

Od vode najviše konzumiraju vodu od kokosa, dok piju isključivo bezalkoholno pivo, istakli su organizatori 51. zaječarske Gitarijade.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>