Najnovije vesti
Home / Ritam grada / “GITARIJADA FEST“ IPAK SUORGANIZATOR GITARIJADE!
“GITARIJADA FEST“ IPAK SUORGANIZATOR GITARIJADE!

“GITARIJADA FEST“ IPAK SUORGANIZATOR GITARIJADE!

Privremeni organ grada Zaječara na juče održanoj sednici doneo je Odluku o izmenama i dopunama odluke Privremenog organa grada Zaječara.

Odluka  Privremenog organa grada Zaječara, od 27. februara menja se i glasi: „ANGAŽUJE SE Udruženje “GITARIJADA FEST“ iz Zaječara za suorganizatora Gitarijade u Zaječaru, na period od pet godina, od 2017. do 2021. godine, koja je u organizaciji Ustanove Centar za kulturu i turizam „CEKIT“ u Zaječaru, navodi se u izmeni i dopuni Odluke Privremenog organa grada Zaječara.

Podsetimo, 27. februara Privremeni organ grada Zaječara doneo je Odluku kojom se Udruženju „GITARIJADA FEST“ iz Zaječara poverava organizacija Gitarijade u Zaječaru, na period od pet godina, od 2017. do 2021. godine.

Nakon okončanja 51. Gitarijade u 2017. godini, Udruženje i CEKIT dužni su da Gradu podnesu pojedinačne izveštaje o održanoj Gitarijadi, sa prikazanim svim prihodima i rashodima uključujući i prihode iz budžeta Grada i prihode od sponzorstava i prodaje ulaznica.

Nadležni organ grada Zaječara nakon podnošenja Izveštaja iz prethodnog stava može odlučiti da li će se saradnja između Grada Zaječara i Udruženja „GITARIJADA FEST“ iz Zaječara oko organizacije narednih Gitarijada u Zaječaru nastaviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>