Najnovije vesti
Home / Ritam grada / TIMOK IZ TEŠKOG U – TEŽE
TIMOK IZ TEŠKOG U – TEŽE
Foto: Ilustracija

TIMOK IZ TEŠKOG U – TEŽE

Gradski stadion u Zaječaru. Gledalaca 250. Sudija Jović/Niš- Strelac V. Stojanović u 94. minutu iz penala. Crveni kartoni: Goradn Đorđević u 83. (pomoćni trener Moravca) Vladimir Sandulović u 90. minutu (Trener Timoka).

TIMOK: Lilić, Spasovski, Punoševac, Ristić Dodić, M. Nikolić (M. Jonović), Cvetković, Bićanin, Joković, Ćatić, Živanović.

MORAVAC: Cakić, V. Stojanović,M. Ilić, S. Ilić (Đenić), Gorćić, Selimović, Nikolić, Stanković, (Kostić), I. Stoajnović, Stefanović, Satamenkovićm (Ćosić).

Zaječarski fudbaleri su u teškoj i zapadaju u sve težu situaciju.
U prolećnom delu prvenstva startovali su sa 9 bodova manje zbog dugovanja. Utakmicu prvog kola na svom terenu su dobili sa 2:0, ali je izgubili službenim rezultato 0:3 zbog igranja pod suspenzijom.
I u drugoj prolećnoj utakmici su bili domaćini, ali slaba vajda i od toga. Jer, gosti su odneli sva tri boda u Mrštane, golom postignutim u četvrtom minutu produžetka.
Utakmica je odigrana pod velikom tenzijom. Pljuštali su kartoni, žuti i crveni.
Timok Zaječar – Moravac Orion Mrštane 0:1 (0:0).

Izjava sudije
SANDULOVIĆEV UDARAC U VRATA
Glavni sudija utakmice Bratislav Jović iz Niša je po završetku utakmice u zapisnik uneo:

U 73. minutu na istočjoj tribini navijači domaćina su istakli transparent „FSRIS mrtva bagra neopevana“, a posle intevencvije redarske službe uklonjen je u 78. minutu.

U 83. minutu udaljio sam pomoćnog trenera Gorana Đorđevića na asistenciju četvrtog sudije, zbog stalnog negodovanja na sudijske odluke.

U 90. minutu udaljio sam Vladimira Sandulovića zbog vređanja arbitara.

Po završetku utakmice u hodniku ispred prostorija Sandulović je pretio čestvrtom sudiji. Redarska služba ga je sprečila da priđe službenim licima i uđe u prostorije. Uspeo je, međutim da udari u vrata.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>