Najnovije vesti
Home / Sport / Fudbaleri Timoka odigrali četiri pripremne utakmice -UZIMAJU ZALET
Fudbaleri Timoka odigrali četiri pripremne utakmice -UZIMAJU ZALET
Foto: Novica Petković

Fudbaleri Timoka odigrali četiri pripremne utakmice -UZIMAJU ZALET

Zaječarci su dobili dve utakmice podno Kraljevice, a izgubili na gostovanjima u Knjaževcu i Varvarinu

Fudbaleri Timoka pod vođstvom su novog trenera Konstantina Đurića (Crvena zvezda) i njegovog pomoćnika Gorana Stankovića koji je do dolaska Đurića obavljao dužnost prvog trenera, a pre toga bio je pomoćnik šefa struke Vladimira Sandulovića.


Tandem trenera za nadu: Đurić i Stanković/ Foto: Novica Petković

Ovaj dvojac tek formira takmičarsku ekipu od tridesetak kandidata i priprema je za borbu za opstanak u istočnoj grupi Srpske lige. Dosad su odigrali četiri pripremne utakmice. Prve dve su dobili u Zaječaru (Hajduk Veljko 1:0 i BSK Bogovina 4:1, na gostovanju isto toliko izgubili (0be sa 0:1) u Knjaževcu i Varvarinu. Uslove za pripreme Timok skoro i da nema. Svi tereni u Timočkoj krajini su pod velikim snegom koji i dalje neprekidno pada.

S obzirom da je Timok jesenas završio na poslednjem 16. mestu sa samo pet bodova (jedna pobeda i dva remija) i da mu predstoji grčevita borba da izbegne ispadanje iz lige, ovde se sa velikim zanimanjem prate sva dešavanja u klubu u kome je i predsednik iz Beograda, privatni preduzetnik, rođeni Zaječarac, bivš igrač Timoka Bora Dragićević, velika većina navijača veruje u čudo da sadašnja nemoguća misija može da postane moguća.

S. P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>