Najnovije vesti
Home / Bor / Fudbal: U BORU „IGRALA“ I POLICIJA
Fudbal: U BORU „IGRALA“ I POLICIJA

Foto: MN Press

Fudbal: U BORU „IGRALA“ I POLICIJA

*OFK Bor – Bukovik Ražanj 1:3 (1:1)

Gradski stadion u Boru. Gledalaca 100. Sudija Prvulović/Zaječar. Strelci: Terzić u 3. za Bor, Kostić u 22, Miletić u 65 i Marković u 88. minutu za Bukovik.

OFK BOR: Nešović, Stojanović, Dinulović Jović, Marković, Vladić, Živulović (Božić), Jokić, Milićević,  Terzić, Karabašević.

BUKOVIK: Ristić, Milić, Marković, Savić, Avramović, Krkić, Prokić, Jezdić, Miletić, Kostić, Filipov.

Fudbaleri Bora poslednjih sezona čas igraju u nižem, čas u višem rangu. I ove sezone će na kraju prvenstva opet korak nazad u Borsku okružnu ligu. Nikako da stabilizuju ekipu, stručni štab, pa i rukovodstvo kluba. Iz Bora bodove nije odneo samo ko nije hteo. Čak je zonaš s one strane Rtnja u Boru osvojio sva tri boda u utakmici u kojoj je domaćin već u trećem minutu poveo. Ali, to je bilo sve što su Borani mogli. Gosti su ubrzo izjednačili, povelim i pobedili. Nervoznim domaćim fudbalerima  najviše je bio kriv sudija  Stefan Prvulović iz Zaječara, koga su na kraju utakmice fizički napali domaći igrači, pa je na teren morala i dežurna policija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>