Najnovije vesti
Home / Sokobanja / Fudbal: DAO GOL I DOBIO CRVENI
Fudbal: DAO GOL I DOBIO CRVENI

Fudbal: DAO GOL I DOBIO CRVENI

*Ozren Sokobanja – Sinđelić Niš 0:1 (0:0)

Teren na Podini. Gledalaca 100. Sudija: Mitrović/Prokuplje. Strelac Ikić u 90. minutu. Crveni karton Petar Ikić (Sinđelić) u 90.minutu.

OZREN: Đorđević. Petković, Pešić, Šljivić (Jovčić), Jovanović, Stević, Mladenović, Veljković, Branković, Mitić, Deljanin.

SINĐELIĆ:  Babić, Alija, N. Jovanović, Jović, Simov, S. Petrović (Stoicev), M. Petrović (Tasić), Rakočević, Miljković, Stojiljković (Milojić), Ikić.

Punih 90 minuta, plus 15 pauze, navijači na stadionu u Sokobanji nestrpljivo su čekali da se mreža zatrese, a ali ona koju brane gosti. A nije da nije bilo šansi, ali nije bilo preciznog šuta, a više puta su i golmani „zasmetali“. A opšti utisak je kao da su Nišlije bili domaćini. I kada su svi pomislili da će se utakkmica završiti bez golova Nišlija Petar Ikić, pošto je propustio tri zrele šanse,  u poslednjem minutu utakmice, pogodio cilj i -sudija ga „nagrađio“ crvenim kartonom!

S. P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>