Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Francuski bendovi Happier i Mikaell Peels u Zaječaru
Francuski bendovi Happier i Mikaell Peels  u Zaječaru

Francuski bendovi Happier i Mikaell Peels u Zaječaru

Omladinski centar Zaječar će u petak, 5. maja, ugostiti 2 sastava iz Francuske Happier i Mikaell Peels.

Koncert počinje u 22h, a ulaz je besplatan!

 U muzici benda Happier, reči imaju prizvuk popa i melanholije, dok je forma sirova i nonšalantna. Rešeni da stvaraju pesme koje su kratke i direktne, trio jasno pokazuje volju ka mešanju uspavanki i mikrofonije. Gitara, bas, bubanj i dva glasa su najprostiji i najefikasniji način koji su tri prijatelja pronašla kako bi zajednički pokrenuli publiku i poslali talas zvuka, istovremeno dirljiv i privlačan.

 Mikaell Peels vas vodi u pravcu pustinje, na svom moćnom motoru, uz lepljiv i težak zvuk pun besa (v. Luj Paster). Upravljajući svoju muziku u pravcu senki, rika njihovih gitara pokreće lavine. U pesmama Mikaell Peels-a, kao i na klinici doktora Krugera, stvari često krenu po zlu.

 Događaj se organizuje u okviru projekta „Kreativna zona“, koji sprovodi udruženje Zaječarska inicijativa, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>