Najnovije vesti
Home / Ritam grada / (Foto) Još uvek niste smislili šta ćete pokloniti svojoj devojci, ženi, majci, baki…
(Foto) Još uvek niste smislili šta ćete pokloniti svojoj devojci, ženi, majci, baki…

(Foto) Još uvek niste smislili šta ćete pokloniti svojoj devojci, ženi, majci, baki…

Razmišljate da obradujete najbitnije žene u svom životu i okruženju, originalnim poklonima ili lepim cvetnim aranžmanima? Ne propustite ponudu na gradskom trgu.

Na gradskom trgu u Zaječaru postavljeni su štandovi na kojima se mogu kupiti rezano i saksijsko cveće, cvetni aranžmani i brojne originalne sitnice za predstojeći praznik. 


Cvetni aranžmani na štandu cvećare „Gaga“

Velika je ponuda cveća. Karanfili se mogu pazariti po ceni od  80 dinara, ciklame za 200 dinara, jagorčevina po ceni od 100 dinara. Svakako veliku pažnju zaslužuju i lepo upakovane crvene ruže (200,00), čokoladne i beneton ruže (800,00), kale (300,00), orhideje (300,00), gerberi (250,00 dinara).

Afričke ljubičice prodaju se po ceni od 390,00 dinara, azaleje za 700,00, dok je cena manjeg fikusa 850,00 dinara.

U ponudi su i ručni radovi, predmeti rađeni dekupaž tehnikom, ručno izrađene kape, domaći medenjaci u svim bojama, voćni domaći likeri…

Ulični prodavci očekuju dobru prodaju, jer kako kažu, njihovi proizvodi su originalni i kao takvi pravi izbor za 8.mart.

Ukoliko još uvek niste pripremili poklon, prošetajte do centra grada!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>