Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Formirana Komisija za tehničko regulisanje saobraćaja u Zaječaru
Formirana Komisija za tehničko regulisanje saobraćaja u Zaječaru

Formirana Komisija za tehničko regulisanje saobraćaja u Zaječaru

Privremeni organ grada Zaječara na sednici održanoj 6. marta 2017. godine, doneo je Rešenje o obrazovanju Komisije za tehničko regulisanje saobraćaja u gradu Zaječaru.

Zadatak Komisije je da izvrši detaljan obilazak grada, utvrdi činjenično stanje i predloži plan tehničkog regulisanja saobraćaja u gradu, kao osnov za izradu Rešenja o tehničkom regulisanju saobraćaja u gradu Zaječaru.

Takođe, zadatak ove Komisije je pokretanje inicijativa i donošenje obavezujućih odluka i naredbi iz oblasti regulisanja bezbednosti saobraćaja u gradu Zaječaru, po prethodno utvrđenom činjeničnom stanju za svaki konkretan slučaj, kao i davanje stručnih mišljenja i predloga za sve eventualne izmene.
Rešenja o tehničkom regulisanju saobraćaja u gradu Zaječaru, po prethodno utvrđenom činjeničnom stanju za svaki konkretan slučaj, a u cilju efikasnijeg, svrsishodnijeg i bezbednijeg odvijanja saobraćaja u gradu Zaječaru.

Komisija za tehničko regulisanje saobraćaja u Gradu Zaječaru obavljaće predviđene zadatke za vreme trajanja privremenih mera i konstituisanja nove Skupštine grada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>