Najnovije vesti
Home / Društvo / Fondacija Iskorak dala novo ruho planinarskom domu na Kraljevici
Fondacija Iskorak dala novo ruho planinarskom domu na Kraljevici

Fondacija Iskorak dala novo ruho planinarskom domu na Kraljevici

Saradnja fondacije “Iskorak” sa planinarsko-smučarskim društvom “Ljuba Nešič”, nastavljena je uspešnom realizacijom akcije renoviranja izletničkih klupa i stolova na Kraljevici. Dotrajale klupe i stolovi, zamenjeni su novim setovima, zahvaljujući kojima će ovo društvo ponovo moći da organizuje sastanke u prirodi, ali će i ostali Zaječarci koji se rekreiraju na Kraljevici moći da uhvate predah na njima i uživaju u prirodi.

Postavljanju novih klupa i stolova prisustvovali su članovi PSD “Ljuba Nešić” kao i predstavnici fondacije “Iskorak”, koji su istakli odlučnost da nastave sa ulaganjem napora i sredstava, ne bi li, uz saglasnost gradske uprave, što pre počeli sa rekonstrukcijom “Rimskih stepenica”, nakon što su nedavno uz nesebičnu pomoč građana Zaječara, očistili zapuštene prilazne puteve, kao i same stepenice.

Iz fondacije “Iskorak” su dodali da će nastaviti sa podržavanjem i pomaganjem ovakvih inicijativa, naročito onih koje se tiču očuvanja Kraljevice, kao jednog od najznačajnijih i najvrednijih prirodnih bogatstava Zaječara i okoline.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>