Najnovije vesti
Home / Sport / FK Kablovi pobedom počeli pripreme: PROTIV HAJDUK VELJKA 4:2
FK Kablovi pobedom počeli pripreme: PROTIV HAJDUK VELJKA 4:2
Foto: Ilustracija

FK Kablovi pobedom počeli pripreme: PROTIV HAJDUK VELJKA 4:2

# Prava provera pred start sezone je kup utakmica sa Brodoremontom u Kladovu

Fudbalski klub Kablovi počeo je pripreme za narednu sezonu još 9. jula. Na prozivci se treneru Sloviću javilo 22 igrača, ali se u klubu nadaju da to nije konačan sastav, jer je prelazni rok u toku. Za uigravanje ekipe, koju već 29. jula u Kladovu protiv Brodoremonta čeka utakmica Kupa na nivou Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, bitno je odigravanje pripremnih utakmica.

Prva je bila u nedelju, kada je na stadionu u naselju “Ključ” gostovao negotinski Hajduk Veljko. Prvo poluvreme protivnici su odigrali egal, 2:2, a u drugom su domaćini bili uspešniji, pa je krajnji rezultat bio 4:2. Golove za Kablove postigli su Konić dva, Bućan iz jedanesterca i Petrović, a oba gola za goste Kostić, Zaječarac koji je prešao u Hajduk Veljka.

Serija pripremnih susreta nastavlja se već u sredu, kada će Kablovi ugostiti ekipu Rtnja iz Boljevca. I ovaj susret počinje u 17,30 i igra se na stadionu Kablova.

A.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>