Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Firma iz Turske otvara fabriku konfekcije u Zaječaru
Firma iz Turske otvara fabriku konfekcije u Zaječaru

Firma iz Turske otvara fabriku konfekcije u Zaječaru

Danas je potpisan  ugovor o zakupu poslovnog prostora između grada Zaječara i firme doo “Denim trend” iz Turske.  

U ime grada Zaječara ugovor je potpisao Velimir Ognjenović predsednik Privremenog organa a u ime firme doo “Denim trend” to su učinili Milorad Andonov i Cvetko Kirov.

„Mesecima smo dogovarali ovaj posao sa predstavnicima firme  iz Turske. Tražili su halu u zakup i mi smo doneli odluku da to bude inkubator centar. Ta hala će morati da se renovira kompletno u narednih mesec ili dva.

U pitanju je firma koja će da proizvodi  konfekciju, pantalone.  U narednih godinu dana dok se to sve bude završilo oni planiraju da zaposle 200 ljudi“, najavio je Ognjenović i dodao:

„Predstavnici Turske kompanije tražiće još prostora u bivšoj Timočanki, još hala i njihov je plan da zaposle još 300 do 500 ljudi. To je dobro za Zaječar jer ćemo uposliti ljude a ova firma ima  veliku proizvodnju, tako da će ta roba biti i za izvoz, pa će i država i grad imati još veće dobiti i beneficije. Drago mi je što smo uspeli da ih dovedemo ovde. Ponosan sam na ugovor koji smo potpisali“, ističe Ognjenović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>