Najnovije vesti
Home / Boljevac / FINALE KUPA ZAJEČARSKOG OKRUGA: BOLJEVAČKOM RTNJU DUPLA KRUNA
FINALE KUPA ZAJEČARSKOG OKRUGA: BOLJEVAČKOM RTNJU DUPLA KRUNA
Foto: Ilustracija

FINALE KUPA ZAJEČARSKOG OKRUGA: BOLJEVAČKOM RTNJU DUPLA KRUNA

*Rtanj Boljevac – Timočanin Knjaževac 7:6 (2:2, 2:1)

Gradski stadion u Zaječaru. Gledalaca 200. Sudija Manojlović/Knjaževac. Strelci: Trifunov u 40. i 42. za Rtanj, Manić u 43, Aleksić u 89. minutu za Timočanin. Strelci iz jedanaesteraca: Nikolić, Đoševski, Golubović, Spalević za Rtanj, Miletić, Stojadinović, Milivojević, Dimić za Timočanin.

 Fudbaleri Rtnja iz Boljevca, prvaka Zone istok, pobedili  su i kupu Zaječarskog okruga i tako osvojili duplu krunu. U finalnoj utakmici izvođeni su i sedmerci, a pošto obe ekipe igraju u Zoni istok odigrali su i dve prvenstvene utakmice. Jesenas su Boljevčani pobedili Knjaževac sa 2:0, a u revanšu u Boljevcu bilo je 5:0 za novog prvaka zone i člana Srpske lige istok.

 Kapitenu Vladimiru Miloševiću pobednički pehar uručili su predsednik Goran Tomić i potrpedsednik FSZO Neli Đorđević, a najbolji igrač utakmice Alekasndar Trifunov pehar je primio iz ruku genseka Okružnog saveza Momčila Pavlovića.

 S. P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>