Najnovije vesti
Home / Vesti / NAJNOVIJA FILMSKA OSTVARENJA STIŽU U ZAJEČAR!
NAJNOVIJA FILMSKA OSTVARENJA STIŽU U ZAJEČAR!

NAJNOVIJA FILMSKA OSTVARENJA STIŽU U ZAJEČAR!

U zaječarskom pozorištu, u subotu 21. i nedelju 22. aprila, biće prikazani najnoviji filmski hitovi.

U subotu, 21. aprila, od 16.00 sati biće prikazan 3D film „Cvrle, nikad ne letiš sam“, za 18.00 sati zakazana je projekcija sinhronizovanog filma  “Zec Petar“, dok će od 20.00 časova biti prikazan 3D film Rampage (KONG).

U nedelju, 22. aprila, do 16.00 sati ponovo će biti prikazan film  „Cvrle, nikad ne letiš sam“, od 18.00 sati Zaječarci mogu uživati u filmu „Led“, trenutno jednom od najpopularnijih filmskih ostvarenja, dok će od 20.00 sati biti prikazan film „Nevesta“.

Cena karte je 250 dinara.

CVRLE – Nikad ne letis sam


U pitanju je sinhronizovana projekcija avanture jednog malog crvendaća.
Naslovni Cvrle glavni je lik u ovoj porodičnoj avanturi, a njegov problem je što nije naučio da leti na vreme, pa je njegova ptičja porodica migrirala u toplije krajeve bez njega. Kako bi se ponovo našao sa njima na proleće, Cvrle mora sam da se izbori sa zimom i neprijateljima. Da li će usput steći i neke prijatelje, pogledajte u filmu.

Glas Cvrletu daje Dimitrije Nikolić, a tu su i mnogi drugi koji su pomogli u dočaravanju likova i muzičkih deonica filma, među kojima Milan Gromilić, Ivan Zarić, Dragan Vujić Vujke, kao i kao specijalne gošće Neda Ukraden, Milica Todorović i Sanja Kerkez.

Zec Petar

Animirano-igrani film Zec Petar priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzmu farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.

Rampage 3D

Dejvis Oko (Dvejn Džonson) deli neizbrisivu vezu sa Džordžom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kad se rodio. Ipak, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nežnog majmuna u besno čudovište. Ta novonastala čudovišta počela su da uništavaju celu Severnu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Oko se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protivotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe, već i za spašavanje stvorenja koji je nekada bio njegov prijatelj.

Led

Inspirisan istinitim dogadjajima, Led je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Nevesta 


U davnoj prošlosti, jedan fotograf je održavao tradiciju fotografisanja umrlih članova svoje porodice. Kada mu je žena umrla, sahranio je pored tela device kako bi oživeo duh svoje žene u telu mlade devojke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>