Najnovije vesti
Home / Zabava / Filmovi Kralj lavova i Anabel 3 za vikend u Zaječaru
Filmovi Kralj lavova i Anabel 3 za vikend u Zaječaru

Filmovi Kralj lavova i Anabel 3 za vikend u Zaječaru

Filmski hitovi Anabel 3 – Povratak i Kralj lavova, u 3D formatu,  biće prikazani predstojećeg vikenda u Centru za kulturu u Kotlujevcu.

U subotu od 18 i 30 i od 21 sat prikazivaće se Kralj lavova, dok je isto ostvarenje na repertoaru i sutradan od 18.30 dok je nedeljni termin od 21.00 sat rezervisan za ostvarenje Anabel 3 – Povratak.

Cena karte 250 dinara.

Kralj lavova
Diznijev „Kralj lavova“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada.

Među fantastičnim glumcima koji su pozajmili glasove nalaze se i Donald Glover (Nikola Šurbanović) kao Simba, Bijonse Nouls Karter (Andrijana Oliverić) kao Nala, Džejms Erl Džons (Vladan Živković) kao Mufasa, Čuitel Edžiofor (Dragan Vujić Vujke) kao Skar, Set Rogen (Marko Gvero) kao Pumba i Bili Ajhner (Milan Antonić) kao Timon. Koristeći nove i smele tehnike kako bi ponovo oživeli neke od najomiljenijih likova, sada na potpuno nov način, Diznijev „Kralj lavova“ prikazivaće se u bioskopu Doma kulture u Kotlujevcu u tri termina.

Anabel 3 – „Povratak kući“

Demonolozi Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja te je smeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz sveštenički blagoslov. Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji i zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Džudi i njene prijatelje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>