Najnovije vesti
Home / Kultura / Film „Zona Zamfirova“ u Zaječaru!
Film „Zona Zamfirova“ u Zaječaru!

Film „Zona Zamfirova“ u Zaječaru!

Popularni film „Zona Zamfirova“ stiže i u Zaječar. U Pozorištu „Zoran Radmilović“ u februaru mesecu, u tri termina ljubitelji filma uživaće u ovom popularnom filmskom ostvarenju. 

Film će se prikazivati 10, 11, i 12, februara u treminima od 16, 18 i 20 sati. Cena ulaznice za sve projekcije je 250 dinara.

Najgledaniji srpski film svih vremena “Zona Zamfirova” dobio je nastavak. Lepu Zone igra mlada Brankica Sebastijanović, dok je uloga Maneta pripala Milanu Vasiću. Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon vjenčanja, režija je poverena Jugu Radivojeviću, a iza produkcije filma stoje Pink international i produkcija “Vrati se Zone”. Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak i dalje su smešteni između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, u čijoj produkciji je realizovana i prva Zona Zamfirova, ističe kako je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota Srbije u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

Glumačke zvezde filma poput Ljiljane Stjepanović, Ljiljane Dragutinović, Tanje Bošković, Milana Laneta Gutovića, Nikole Ristanovskog, Ivana Bekjareva, Branka Đurića, Milana Kalinića, Stefana Buzurovića, Ive Stefanović i mnogih drugih učinili su da “Zona Zamfirova drugi deo” izazove ogromno interesovanje, a sve ukazuje i na to da će baš kao nekada okupiti publiku u bioskopu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>