Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Film Milana Karadžića „Biser Bojane“ u zaječarskom pozorištu
Film Milana Karadžića „Biser Bojane“ u zaječarskom pozorištu

Film Milana Karadžića „Biser Bojane“ u zaječarskom pozorištu

Biser Bojane: Životna priča koja će vas odmah osvojiti! 

U Pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u subotu i nedelju 25. i 26. februara ljubitelje filmova očekuju brojne projekcije.

25. februara na repertoaru je film Biser Bojane koji će moći da se pogleda u tri termina,  od 17, 19 sati i od 21 sat.

Narednog dana vikenda, u nedelju,  Biser Bojane imaće svoje projekcije od 17 i 19 sati.

Đorđe Popović (Slaven Došlo) , mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadić) , mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu. Nikola Popović (Mima Karadžić) , nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje „vruć“ doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante, spreman je na sve ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav. Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.

U dane vikenda svi ljubitelji filmova moći će da pogledaju i filmove Sing i  50 nijansi mračnije.

Cena karte za sve projekcije je  250 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>