Najnovije vesti
Home / Ritam grada / „Festival borilačkih sportova BUDO 2017.“ u subotu, 16. septembra u Zaječaru
„Festival borilačkih sportova BUDO 2017.“ u subotu, 16. septembra u Zaječaru

„Festival borilačkih sportova BUDO 2017.“ u subotu, 16. septembra u Zaječaru

Na Trgu oslobođenja u Zaječaru, u subotu, 16. septembra, biće održan Festival borilačkih sportova BUDO 2017. Svoje veštine će prikazati klubovi borilačkih veština iz Zaječara, Knjaževca i Bora, kao i specijalni gosti iz Beograda.

Početak festivala zakazan je za 16 sati i 30 minuta, a svi zainteresovani imaće priliku da pogledaju majstore Aikidoa, Kickboxa, Karatea, Judo-Samba i drugih borilačkih sportova, ali i da se oprobaju u nekoj od radionica kao i da dobiju informacije o radu zaječarskih klubova.

Program će upotpuniti i bend „Voice Feminine“ (učenice muzičke škole „Stevan Mokranjac“) , članovi plesnog centra „Star“, kao i članovi fitnes studija „Body Fit Plus“.

Učesnici festivala borilčačkih sportova su: Aikido klub „Timok“ Zaječar, Judo-sambo klub „Timok“ Zaječar, Karate klub „Lavlje srce“ Zaječar, Centar sporta za sve „Zmaj“ Bor, Gradski karate klub „Zaječar“ iz Zaječara, Aikido klub „Knjaževac“ iz Knjaževca, Sekcija „AK Knjaževac“ i gosti iznenađenja iz Beograda.

„Dođite i pogledajte šta su Samuraji modernog doba spremili za vas. Izađite im na crtu“, poručuju organizatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>