Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Fakultet za menadžment u Zaječaru otvorio vrata srednjoškolcima
Fakultet za menadžment u Zaječaru otvorio vrata srednjoškolcima
Foto: Ilustracija

Fakultet za menadžment u Zaječaru otvorio vrata srednjoškolcima

U okviru kampanje za upis studenata za školsku 2017/18. godinu, na Fakultetu za menadžment u Zaječaru organizuju se tradicionalni „Dani otvorenih vrata“.

Danas su Fakultet posetili  maturanti srednjih škola iz Zaječara. Maturantima su ovom prilikom predstavlјeni studijski programi i uslovi studiranja na Fakultetu. Bili su u prilici da obiđu slušaone, kompjutersku laboratoriju, biblioteku, skriptarnicu, studentski klub i ostale sadržaje. Srednjoškolci su oduševljeni Fakultetom i planiraju da ga upišu.

Profesor dr Dragan Mihajlović je ovom prilikom govorio o prednostima upisa na Fakultet za menadžment u Zaječaru.

„Današnji odziv srednjoškolaca je očekivan. Oni će upisom na ovaj fakultet imati obrazovanje na kućnom pragu. Nemaju potrebe da putuju van Zaječara, da iznajmljuju stanove. Mi se nadamo da ćemo čak do januara meseca uspeti da mendžment i biznis nadogradimo sa informacionom tehnologijom“, kaže prof. dr Mihajlović.

Prijavljivanje kandidata za upis na prvu godinu osnovnih strukovnih i akademskih studija, biznisa i menadžmenta i ekonomije na Fakultetu za menadžment u Zaječaru počinje 1.juna i trajaće do 6.jula.

Prijemni ispit polagaće se 7. jula tačno u podne, a upis će trajati od 11. do 21. jula.

Upis i školarina je 40. 000 dinara i može se izmiriti na tri rate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>