Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Fakultet za menadžment u Zaječaru otvorio vrata maturantima iz Knjaževca
Fakultet za menadžment u Zaječaru otvorio vrata maturantima iz Knjaževca

Fakultet za menadžment u Zaječaru otvorio vrata maturantima iz Knjaževca

U okviru kampanje za upis studenata za školsku 2017/18. godinu na Fakultetu za menadžment održavaju se tradicionalni „Dani otvorenih vrata“.

Danas su Fakultet posetili maturanti Gimnazije i Tehničke škole iz Knjaževca.

Srđan Žikić vanredni profesor na Fakultetu za menadžment i jedan od prodekana za nastavu je izneo brojne prednosti studiranja na ovom fakultetu.

„U okviru već sada tradicionalnih Dana otvorenih vrata, na našem fakultetu se trudimo da maturante srednjih škola iz Zaječara, Bora, Knjaževca, Boljevca upoznamo sa uslovima studiranja na našem fakultetu, kao i sa našim studijskim programima. Fakultet za menadžment u Zaječaru ove godine slavi jubilej, 20 godina uspešnog rada i postojanja. Već dve decenije mi uspešno edukujemo naše studente u oblasti biznisa, ekonomije i menadžmenta, a naši svršeni diplomci uspešno apliciraju svoje stečeno znanje kako u privatnim tako i u državnim kompanijama i u sferi javne uprave“, rekao je Žikić

Maturantima su ovom prilikom  predstavlјeni studijski programi i uslovi studiranja na Fakultetu. Obišli su  slušaone, kompjutersku laboratoriju, biblioteku, skriptarnicu, studentski klub i ostale sadržaje na Fakultetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>