Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Fakultet za menadžment otvorio vrata srednjoškolcima iz Bora: „NAŠI BUDUĆI STUDENTI IMAĆE NAJKOMFORNIJE I NAJKVALITETNIJE USLOVE STUDIRANJA, KVALITETNE PROFESORE I ASISTENTE“
Fakultet za menadžment otvorio vrata srednjoškolcima iz Bora: „NAŠI BUDUĆI STUDENTI IMAĆE NAJKOMFORNIJE I NAJKVALITETNIJE USLOVE STUDIRANJA, KVALITETNE PROFESORE I ASISTENTE“

Fakultet za menadžment otvorio vrata srednjoškolcima iz Bora: „NAŠI BUDUĆI STUDENTI IMAĆE NAJKOMFORNIJE I NAJKVALITETNIJE USLOVE STUDIRANJA, KVALITETNE PROFESORE I ASISTENTE“

U okviru kampanje za upis studenata za školsku 2017/ 18. godinu, na Fakultetu za menadžment u Zaječaru održavaju se tradicionalni ,,Dani otvorenih vrata“.

Juče su Fakultet posetili maturanti Ekonomske škole iz Bora.

Maturantima su predstavljeni studijski programi i uslovi studiranja na Fakultetu, slušaonice,kompjuterska laboratorija, biblioteka, skriptarnica, studentski klub i ostali sadržaji na Fakultetu.

Srđan Žikić vanredni profesor na Fakultetu za menadžment i jedan od prodekana za nastavu je izneo brojne prednosti studiranja na ovom fakultetu.

„U okviru već sada tradicionalnih Dana otvorenih vrata, na našem fakultetu se trudimo da maturante srednjih škola iz Zaječara, Bora, Knjaževca, Boljevca upoznamo sa uslovima studiranja na našem fakultetu, kao i sa našim studijskim programima. Fakultet za menadžment u Zaječaru ove godine slavi jubilej, 20 godina uspešnog rada i postojanja. Već dve decenije mi uspešno edukujemo naše studente u oblasti biznisa, ekonomije i menadžmenta, a naši svršeni diplomci uspešno apliciraju svoje stečeno znanje kako u privatnim tako i u državnim kompanijama i u sferi javne uprave“, rekao je Žikić i dodao:

„Potvrdu našeg uspešnog rada predstavlja i jedno prestižno priznanje koje smo dobili od strane Međunarodne komisije za akreditaciju gde smo svrstani među hiljadu najboljih fakulteta za menadžment i biznis. Dobitnici smo i povelje „Kapetan Miša Anastasijević“ za značajne doprinose u sferi viskokog obrazovanja. Prošle godine smo dobili i dozvolu za izvođenje naučno istraživačkih delatnosti. Naši budući studenti će imati najkomfornije i najkvalitetnije uslove studiranja, kvalitetne profesore i asistente koji će im biti dostupni 24 sata. Tu su tehnološki potpuno opremljene učionice, tu je učionica za IT sektor i biblioteka sa nasavremenijom literaturom. Tu su i brojne vannastavne aktivnosti“.

Prijavljivanje kandidata za upis na prvu godinu osnovnih strukovnih i akademskih studija, biznisa i menadžmenta i ekonomije na Fakultetu za menadžment u Zaječaru počinje 1.juna i trajaće do 6.jula.

Prijemni ispit polagaće se 7. jula tačno u podne, a upis će trajati od 11. do 21. jula.

Upis i školarina je 40. 000 dinara i može se izmiriti na tri rate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>