Najnovije vesti
Home / Kultura / Evo najnovijeg pozorišnog repertoara -OD ZORANOVIH DANA NIŠTA NI U NOVEMBRU
Evo najnovijeg pozorišnog repertoara -OD ZORANOVIH DANA NIŠTA NI U NOVEMBRU

Evo najnovijeg pozorišnog repertoara -OD ZORANOVIH DANA NIŠTA NI U NOVEMBRU

U Pozorišu Timočke krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru do kraja meseca ljubitelje pozorišne umetnosti očekuju reprize predstava, Bluz osmeh i Žurka, žurka. Za najmladje gledaoce prikazivaće se ponovo Crvenkapa, Sama u kući, Uspavana lepotica, Ivica i Marica i Ko je ovde kriv. Od velike pozorišne manifestacije Dani Zorana Radmilovića ništa ni u novembru.

Večeras će, od 20 sati, biti prikazana jedna od najdugovečnijih predstava na repertoaru zaječarskog pozorišta, Bluz osmeh. To je priča o usamljenom muzičaru i dva nezvana gosta. Priča koja poručuje da su dečiji smeh, pa i svađa ponekad, najbolja terapija.
U komadu igraju Milutin Vešković, Vladimir Milošević, Dragana i Marta Jovanović, a tekst i reziju potpisuje Miroljub Nedović Riki.

U četvrtak, 10. novembra mališani će od 18 sati moći da pogledaju Crvenkapu, dok je za subotu, 12. novembra, u podne, zakazano izvodjenje komada Sama u kući.
Na repertoaru zaječarskog pozorišta u utorak, 15. novembra, od 18 sati, je Uspavana lepotica, dok će komad Ivica i Marica biti prikazan u četvrtak, 17. oktobra, od 18 sati.

U subotu, 19. novembra, u Noći pozorišta, biće prikazan komad Žurka, žurka, a početak je zakazan za 20 sati.
Uspavanu lepoticu zaječarski mališani moći će ponovo da pogledaju 22. novembra, od 18 časova, dok će se Bluz osmeh prikazivati u četvrtak, 24. novembra, od 20 sati.

Projekcije filmova rezervisane su za kraj meseca, subotu, 26. i nedelju, 27. novembra, dok će 29. novembra, od 18 sati u zaječarskom pozorištu biti prikazan komad Ko je ovde kriv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>