Najnovije vesti
Home / Hronika / DVOJICA LOVACA I PRIJATELJA PREMINULA U ISTOM DANU, NA ISTOM MESTU, OD ISTE BOLESTI
DVOJICA LOVACA I PRIJATELJA PREMINULA U ISTOM DANU, NA ISTOM MESTU, OD ISTE BOLESTI

DVOJICA LOVACA I PRIJATELJA PREMINULA U ISTOM DANU, NA ISTOM MESTU, OD ISTE BOLESTI

Nezapamćena sudbina sustigla je dvojicu zaječarskih lovaca i prijatelja – preminuli su na istom mestu, u istom danu, od iste bolesti. Infarkt je na mestu ubio članove Lovakog kluba “Timok Mali Izvor“ Ljubišu Tomića (58), trgovačkog putnika u “Merkatoru“ i Zorana Gmitrovića (54), radnika u JP “Železnice Srbije.
Smrt ih je zadesila na čeki koja se nalazi između zaječarskih sela Vratarnica i Zagrađe, baš na mestu gde su nebrojeno puta uživali u lovu.

- Juče smo otišli u lov, a kada smo se vratili kući pozvali su nas članovi Tomićeve porodice i pitali za njega. Zabrinuli smo se jer se nije niti javio, niti bratio kući, pa smo iz Zaječara krenuli kolima da ga tražimo otprilike tamo gde smo I lovili, kažu lovci.
Oni su na ulaz u selo Vratarnica videli Tomićev džip, zaustavili kola i krenuli da ga traže po šumi. Na žalost, pronašli su beživotno telo svog prijatelja.

- Nismo mogli da verujemo, svi smo bili u šoku. A onda se Zoran iznenada uhvatio za grudi. Nije ni jauknuo, samo se srušio i pao pored nas. Pokušali smo da pomognemo, ali nije mu bilo spasa, kažu lovci.
Ubrzo je stigla policija i hitna pomoć.
Utvrđeno je da su oba lovca preminula od zastoja srca – infarkta, kome je doprinela, najverovatnije, visoka temperatura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>