Najnovije vesti
Home / Kultura / Dve premijere filmova ovog vikenda u ZAJEČARSKOM POZORIŠTU
Dve premijere filmova ovog vikenda u ZAJEČARSKOM POZORIŠTU

Dve premijere filmova ovog vikenda u ZAJEČARSKOM POZORIŠTU

Ovog vikenda u zaječarskom pozorištu biće prikazivana najnovija filmska ostvarenja. Na repertoaru su dve premijere: Kingsman i Lego Ninjago 3D. 

„Kingsman“ će biti prikazan u petak, subotu i nedelju (22.9, 23.9 i 24.9.) od 19 časova, dok će se 3D film „Lego Ninjago“ prikazivati u subotu i nedelju od 13 sati.

Pored filmskih premijera, u zaječarskom Pozorištu ovog vikenda su na repertoaru i 3D film „Spajdermen“koji će biti prikazivan u petak, subotu i nedelju od 16 sati i 30 minuta,  IT („TO“) koji će se prikazivati takođe u petak, subotu i nedelju od 21 sat i 30 minuta, dok će 3D film „Mali Bifoot“ na filmskom platnu biti prikazan od 15 časova.

KINGSMAN

Cena ulaznice: 260 din.
Žanrovi: Akcija, komedija
Glumci/izvodjaci: Taron Egerton, Colin Firth, Mark Strong

Kingsman: Tajna služba, uveo nas je u svet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije, čiji je glavni cilj da svet bude sigurno mesto. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sedište bude uništeno,  njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

3D LEGO  NINJAGO 

Cena ulaznice: 260 din.
Žanrovi: Animirani, sinhronizovani
Vreme trajanja: 90

Mladi Lloyd aka Zelena Ninja će se zajedno sa svojim prijateljima, koji su svi tajni ratnici, boriti za Ninjago grad. Pod vodstvom mudrog kung fu majstora Wua, moraće pobediti zlog Garmadona, koji je ujedno otac mladog Lloyda. U ovoj epskoj borbi oca i sina, nedisciplinovani tim savremenih ratnika moraće naučiti sarađivati zajedno kako bi oslobodili svoju pravu snagu.

Mali Bigfoot 3D

Cena ulaznice: 290 din.
Žanrovi: Animirani, sinhronizovani
Vreme trajanja: 95

Od reditelja filmova Sammy 1 i 2 i House of Magic, dolazi uzbudljiva avantura tinejdžera Adama, koji kreće u potragu za svojim ocem i otkriva neverovatnu tajnu.

Spajdermen 3D

Cena ulaznice: 290 din.
Žanrovi: Akcija
Vreme trajanja: 135 minuta
Glumci/izvodjaci: Tom Holland, Marisa Tomei, Michael Keaton, Robert Downey Jr.

Mladi Piter Parker/Spider-Man (Tom Holland), koji je svoj senzacionalni debi ostvario u hitu “Kapetan Amerika: Građanski rat” započinje samostalno delovati pod svojim novopronađenim identitetom u filmu SPIDER-MAN.

„IT“  (Horor)

Tip sadržaja: film
Cena ulaznice: 250 din.
Žanrovi: Horor
Vreme trajanja: 135 minuta
Glumci/izvodjaci: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard

Genijalni Stephen King i njegova knjiga TO postali su svetski fenomen nakon ekranizacije davne 1990. godine. Kada počnu da nestaju deca iz gradića Derry, Maine, grupa dece će morati da se suoči sa svojim najvećim strahovima. Oni će morati da se sretnu sa zlim klovnom Pennywiseom, čija istorija nasilja i ubistava datira daleko u prošlost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>