Najnovije vesti
Home / Ritam grada / DVANAESTI PORAZ FUDBALERA TIMOKA
DVANAESTI PORAZ FUDBALERA TIMOKA

DVANAESTI PORAZ FUDBALERA TIMOKA

Srpska fudbalska liga istok

Radnički Svilajnac – Timok Zaječar 2:1 (2:0)

Teren u Svilajncu. Gledlaca 100. Sudija Jović/Niš. Strelci: Maksimović u 9. minutu, Stojanović u 45. minutu za Radnički. Rošević u 76. minutu za Timok.

RADNIČKI: Milanović, Milić, Rajkovć, Ilić, Stević, Petrović, Sinđelić, Popović, Blagojević, (Jolović), Maksimović, Stojanović.

TIMOK: Jovanović, Trukić, Abramović, Pađić, Ćirić, Todorović (Đergović), Rajković, Žikić (Milosavljević), Rošević, Badicović, (Todorov), Aleksić.

Igrač utakmice: Marko Popović (RADNIČKI).

Domaćin je iskoristio nespremnost gostiju da pruže jači otpor i već u prvom poluvremenu postigao željeni rezultat. Zaječarci su se prenuli tek u nastavku igre, ali su uspeli samo da smanje vođstvo domaćina na jedan gol. I to je sve što su Zaječarci postigli na poslednjem jesenjem gostovanju. Ostala im je samo jedna šansa, da proriv komšija iz Prahova postignu prvu i jedinu pobedu u jesenjem delu prvenstva.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>