Najnovije vesti
Home / Vesti / DVA VELIKA JUBILEJA: 60 godina rada Centra za socijalni rad u Zaječaru i 35 godina postojanja Kluba „Zlatna jesen“
DVA VELIKA JUBILEJA: 60 godina rada Centra za socijalni rad u Zaječaru i 35 godina postojanja Kluba „Zlatna jesen“

DVA VELIKA JUBILEJA: 60 godina rada Centra za socijalni rad u Zaječaru i 35 godina postojanja Kluba „Zlatna jesen“

Ove godine Centar za socijalni rad u Zaječaru obeležava 60 godina rada a Klub za odrasla i starija lica „Zlatna jesen“, koji radi u okviru Centra za socijalni rad, obeležava jubilej – 35 godina postojanja. 

Tom prilikom u Radul begovom konaku, u četvrtak, 3. oktobra biće postavljena izložba fotografija koja svedoči o aktivnostima Kluba proteklih godina.

„Naši stariji sugrađani imaju priliku da koriste usluge Kluba svakodnevno, da putuju i druže se, prisustvuju edukaciji o zdravlju, učestvuju na sajmu i humanitarnim aktivnostima, druže se sa decom i drugim klubovima. Naš cilj je da podstaknemo zdravo starenje kroz aktivnosti koje pružamo i stalno radimo na unapređenju kvaliteta naših usluga“, poručuju iz Centra za socijalni rad.

Početak je zakazan za 18.00 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>