Najnovije vesti
Home / Kladovo / DVA BODA ODOŠE NIZ DUNAV
DVA BODA ODOŠE NIZ DUNAV

Foto: MN Press

DVA BODA ODOŠE NIZ DUNAV

Istočna fudbalska zona

Brodoremont Kladovo – Moravica Subotinac  1:1 (0:0)

Teren u krugu Brodogradilišta u Kladovu. Gledalaca 300. Sudija Saša Spasovski Zaječar. Strelci: Tufajević u 75 za Brodoremont i Stefanović u 70 . minutu za Moravicu. Crveni karton Đokić (Moravica).

BRODOREMONT: Lilić, Čokanjelović, Lazarević, Arsić, Đorđević, Caranović (Špijić), Krstić (Budić), Milićević, Živanović (Tufajević,), Modoranović, Arežina.

MORAVICA: Ranđelović, Miletić, Đokić, Žiokić, Trajković, Stevanović, Ilić, N. Kostić, V.Kostić, L. Kostić. Stefanović.

Kladovski brodari nisu  pobedili goste, ai su izgubili dva boda na domaćem terenu. To nije dobar početak za ekipu Beodoremont koji je istakao kandidaturu za najviši plasman. Očekivao se jak otppor gostujuće ekipe, treće plasirane iz prehodne sezone. Kladovljani su bili uvereni da će na startu u svoj bilans uneti sva tri boda, ali ih je u tome sprečila ekipa iz Mravice sokobanjske. Kladovskim brodarima ostaje da se nada pobedi na gostovanju u Kobišnici gde ih dočekuje debitant prvak Borske okružne lige.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>