Najnovije vesti
Home / Video / Dubai će dobiti teniski teren pod vodom
Dubai će dobiti teniski teren pod vodom

Dubai će dobiti teniski teren pod vodom

Poljski arhitekta Krzysztof Kotala trenutno radi na neverovatnom projektu za koji se nada da će uskoro pronaći investitore kako bi njegova zamisao postala stvarnost.

Kotala namerava da u Dubaiju u blizini morske obale sagradi podvodne terene za tenis.

Kaže da je već završio početni dizajn, ali da mora da se dodatno angažuje kako bi privukao investitore da ulože značajnu sumu novca u realizaciju ovakvog projekta.

“Još nisam pronašao investitora, ali smatram kako je ovo sjajna ideja koja će privući zainteresovane ulagače”, rekao je Kotala za Arabian Business.

“Ovo je nešto sasvim originalno i trebalo bi da bude izgrađeno negde gde postoji tradicija tenisa, što Dubai čini idealnom lokacijom”, rekao je Kotala dodavši da ideja ima snažan komercijalni potencijal pri čemu se radi o kombinaciji tehnologije, ekologije i sporta.

One comment

  1. Do sada je u Dubaiju planirana izgradnja nekoliko podvodnih objekata, a ove nedjelje saopsteni su detalji o vilama koje se planiraju graditi pod morem. Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i „Vijesti online“ se ne mogu smatrati odgovornim za napisano.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>