Najnovije vesti
Home / Negotin / Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja danas u Negotinu
Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja danas u Negotinu
Foto: Negotin.rs

Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja danas u Negotinu

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dragan Todorović danas će prisustvovati  izložbi dečjih radova,  koji su rezultat četvoromesečnog rada kroz tri vrste edukativnih programa tokom realizacije projekta pod nazivom „Inkluzija nije konfuzija“, u svečanoj sali Doma za decu i omladinu „Stanko Paunović“ u Negotinu. 

Asocijacija za razvoj opštine Negotin u saradnji sa Domom za decu i omladinu „Stanko Paunović“ realizuje projekat „Inkluzija nije konfuzija“ sredstvima Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Opšti cilj projekta je stvaranje uslova za poboljšanje položaja i kvaliteta života osoba sa invaliditetom, uravnotežen socio-ekonomski razvoj i jednake mogućnosti građana u opštini Negotin, u skladu sa Lokalnom strategijom održivog razvoja opštine Negotin i Strategijom unapređenja položaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>