Najnovije vesti
Home / Boljevac / Druga liga rukometaša Istok: NA STARTU SAMO SEDAM KLUBOVA
Druga liga rukometaša Istok: NA STARTU SAMO SEDAM KLUBOVA

Druga liga rukometaša Istok: NA STARTU SAMO SEDAM KLUBOVA

Sve je teže održavati klubove u najnižem republičkom rangu. Klubova je sve manje zato što odustaju od takmičenja ili se gase zbog finansijske nemaštine.

Tako su dva timočka kluba, rukometraši Mladosti Zaječar i Brestovca borskog odustali od ranga u kome su se našli. Zaječarci od Prve, a Brestovljani od Druge lige. Zaječarci su dobrovoljno sišli u nižu Drugu ligu Istok, zbog nešto manjih troškova takmičenja, a Brestovac je odustao od daljeg takmičenja u istočnoj grupi Druge lige. Pod znakom pitanja je i dalje učešće Knjaževčana iz istih razloga.

Zbog ovih promena novo prvenstvo Druge lige je dva puta odlagano, da bi počelo tek minulog vikenda. U Ligi je ostalo samo sedam klubova, a u svakom kolu po dva kluba će biti slobodna.

Rezultati 1. kola: Rtanj – Rembas 27:29, Paraćin – Đerdap 33:33. Knjaževac – Mladost Zaječar odloženo, Slobodni su bili Rudar i Majdanpek.

Parovi 2. kola: Mladost Zaječar – Rtanj Boljevac (subota 15 sati), Rudar – Knjaževac, Rembas – Paraćin, Đerdap i Majdanpek slobodni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>