Najnovije vesti
Home / Ritam grada / DOSTA JE BILO!!! Vidimo se na izborima!
DOSTA JE BILO!!! Vidimo se na izborima!

DOSTA JE BILO!!! Vidimo se na izborima!

Aleksandar Miladinović, v.d. koordinatora Dosta je bilo Saša Radulović Zaječarskog okruga, uputio je juče saopštenje medijima u kome se iskazuje strah da izborni proces ne može proći u skladu sa poštovanjem zakona.

„Naši strahovi da još jedan izborni postupak ne može proći u skladu sa poštovanjem zakona, na pošten i korektan način su pojačani nakon noćašnjih aktivnosti Srpske napredne stranke. U obavezi smo, kao zdravo tkivo ovog društva, koje predstavlja pokret „Dosta je bilo“ da ukažemo na protivzakonito i bahato delovanje stranaka na vlasti.
Naime, u kasnim večernjim satima, u danu kada je predsednica Narodne skupštine Srbije raspisala lokalne izbore u Zaječaru, svako ko je prošao kroz centar grada, mogao je da vidi funkcionere i članove Srpske napredne stranke u Matičnoj službi, mimo radnog vremena, zakona, zdravog razuma i osnovnih načela morala i pristojnosti.
Šta su oni radili u Matičnoj službi, zbog čega su im bile potrebne matične knjige ili možda birački spiskovi i sve to mimo očiju javnosti, pitanja su na koja bi trebalo da odgovore sami, iako se svakom pristojnom građaninu Zaječara odgovor sam nameće.
Možda na ovaj način žele da javno pošalju poruku biračima da su spremni da obesmisle jedini legitiman način za promenu vlasti, ali sam taj čin je nešto što baca sumnju na ceo izborni postupak na samom početku.

U budućnost se ne može ni starim putem, ni na stari način. Ovo su ljudi prošlosti i vreme je za nove ljude, ljude budućnosti. Na ovako javno iskazan bezobrazluk i bezobzirnost bez ikakvih granica, odgovor mora biti univerzalan, silovit, jasan i beskompromisan: DOSTA JE BILO!!! Vidimo se na izborima!“, navodi se u saopštenju Pokreta „Dosta je bilo“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>