Najnovije vesti
Home / Sokobanja / Dodeljena priznanja najuspešnijima za poseban doprinos unapređenju turističke ponude Sokobanje
Dodeljena priznanja najuspešnijima za poseban doprinos unapređenju turističke ponude Sokobanje
Foto: otks

Dodeljena priznanja najuspešnijima za poseban doprinos unapređenju turističke ponude Sokobanje

U galeriji – legatu „Miluna Mitrovića“ u Sokobanji danas su, u okviru akcije „Biramo najbolje“ koju sprovodi Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja, dodeljena priznanja najboljima za mesec jul.

Priznanja su dodeljena najuspešnijima koji su svojim radom i angažovanjem dali poseban doprinos unapređenju turističke ponude Sokobanje.

Svake godine, po propozicijama akcije, počev od maja meseca pa do oktobra, biraju se „Najbolji“ u sedam kategorija na mesečnom nivou, a nagrađeni na kraju konkursa kandiduju se za priznanje „Najbolji“ na godišnjem novu. Po završetku akcije, Organizacija za turizam i kulturu za najbolje, odnosno za prvonagrađene, organizuje studijsko turističko putovanje.

U kategoriji najbolji stanodavac Organizacija za turizam i kulturu priznanje je uručila Ljubiši Živkoviću, za najbolju turističku agenciju proglašena je Turistička agencija „DM“, dok je u kategoriji najlepše dvorište priznanje uručeno Suzani Milanović.
Priznanje za najbolji restoran ili kafanu pripalo je Etno restoranu „Stara vodenica“, za najboljeg gosta proglašena je Petra Radjen, a najbolji turistički ili ugostiteljski radnik je konobar Banjice, Djordje Stanković.
U kategoriji udruženje ili pojedinac koji daje doprinos razvoju turizma, Organizacija za turizam i kulturu priznanje je dodela turističkom vodiču Vesni Milenović.

 

 

Projekat „Sokobanja, lepša strana Srbije“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave opštine Sokobanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>