Najnovije vesti
Home / Sport / Dobar fudbal i drugari… Održan turnir za dečake 2007. godište
Dobar fudbal i drugari… Održan turnir za dečake 2007. godište

Dobar fudbal i drugari… Održan turnir za dečake 2007. godište

Na Kraljevici je danas, u organizaciji OFK 019, održan turnir u malom fudbalu za dečake 2007. godište i mlađe sa područija zaječarskog i borskog okruga.

Organizatori su, kako kažu, izuzetno zadovoljni jer su se odazvale sve pozvane ekipe i deca su se dobro družila.

„Jedna od glavnih ideja ovog turnira jeste druženje. Turnir je prošao u fer i korektnoj atmosferi, a važno je bilo i da deca odigraju što veći broj utakmica. To nam nedostaje u istočnoj Srbiji, jer deca tog uzrasta u ovom regionu nemaju dovoljan broj utakmica, kao što ih imaju deca širom Srbije. Trudićemo se da ovakve turnire organizujemo iz vikenda u vikend, da domćini budu i ekipe iz drugih gradova kao i druge ekipe iz Zaječara koje su, takođe, učestvovale na današnjem turniru.

Pored domaćina OFK 019, učesnici turnira bili su i kladovski „Brodoremont“, „Mali Bor“ iz Bora, sokobanjski „Sokograd“, „Boban“ iz Negotina, „Rtanj“ iz Boljevca, kao i zaječarski klubovi „Timok“, „Kablovi“ i „OFK Zaječar“.

Prvo mesto pripalo je ekipi iz Bora „Mali Bor“, drugoplasirana ekipa je OFK 019, treće mesto zauzeo je Timok, dok je četvrta pozicija pripala ekipi OFK Zaječar. .
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>