Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Dnevnjaci oduševili Zaječarce!
Dnevnjaci oduševili Zaječarce!

Dnevnjaci oduševili Zaječarce!

Ekipa humorističke emisije „Dnevnjak“ sinoć je bila u Omladinskom centru u Zaječaru. Prepuna sala govori o popularnosti Miloša Milakovića (Ćiće) i Đorđija Andrića (Crnogorca).  

Prisutni su imali priliku da ih  upoznaju  i da sa njima pričaju  o tome da li je vegan konačno probao meso, da li je Sreten Ćićo Srećković završio fakultet, da li je otac Aljoše Kićanskog kupio sinu diplomu da se ovaj ne muči.

Dijalozi i šale inspirisane svakodnevnim događajima uglavnom su tema njihovih nastupa.

„Skupili smo se, i odlučili da pretočimo sve u jedan video format, tako smo i počeli sa radom. Naše teme su inspirisane svakodnevnim životnim situacijama“, rekao je za Radio Magnum Đorđije Andrić.

Humoristička emisija „Dnevnjak“ nastala je u okviru saradnje Radio-televizije Vojvodine, novosadske Akademije umetnosti i sajta „Tarzanija“. Urednički tim Tarzanije imao je ideju da proširi medijski prostor u okviru kog deluje, a RTV je prepoznala njihov potencijal. U emisiji se na satiričan način obrađuju teme koje zanimaju mlađu populaciju, a sadržaje kreiraju upravo – mladi. Za scenario, kasting listu i glumu odgovorni su urednici „Tarzanije“, njihovi vršnjaci, studenti Akademije umetnosti zaduženi su za produkciju, dok režiju potpisuje rediteljka Radio-televizije Vojvodine Sonja Rakić.

Događaj se organizovao u okviru projekta „Kreativna zona“, koji sprovodi udruženje Zaječarska inicijativa, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>