Najnovije vesti
Home / Bor / Digitalni paketi za biznismene u istočnoj Srbiji
Digitalni paketi za biznismene u istočnoj Srbiji

Digitalni paketi za biznismene u istočnoj Srbiji

Imate biznis koji je na bilo koji način vezan za turizam – smeštaj, ugostiteljstvo, saobraćaj, trgovinu, preradu hrane, proizvodnju suvenira, turističke usluge? Želite da digitalizujete svoje poslovanje, da poslujete na savremeniji način i budete konkurentniji na tržištu? Prijavite se za digitalni paket.

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) uputila je Javni poziv preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima sa područja Zaječarskog i Borskog okruga, za učešće u projektu GO DIGITAL, a na promociji održanoj juče u Zaječaru, zainteresovani su mogli da saznaju šta sve dobijaju preduzetnici i preduzeća koja se prijave na javni poziv.

„Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije kroz ovaj projekat pokušava da digitalizaciju uvede i u mala i u srednja preduzeća, pre svega kod onih koji se bave turizmom“, navodi Dragan Milutinović, projekt menadžer u RARIS-u i dodaje:

„Mi smo za njih predvideli jedan konkretan paket mera i paket podrške tako da će svi oni koji budu uzeli učešće moći da kroz projekat dobiju konkretna sredstva za digitalne kampanje na internetu, moći će da računaju na izradu promo materijala, video zapisa, fotografija, izradu veb stranice – za one koji je nemaju, konkretnih prezentacija na Fejsbuku, na Instagramu, veću prisutnost na društvenim mrežama i plaćenu kampanju koja će im pomoći da budu vidljiviji na internetu“.

Prema Milovanovićevim rečima, mesta u projektu ima za 40 učesnika.

Tokom jučerašnjeg sastanka analizirane su i potrebe zainteresovanih, mogle su da se popune prijave, ali i da se dobiju sva dodatna objašnjenja.

Obuka i praktične radionice biće organizovane u martu i aprilu, a rok za prijavu je 15. februar.

Projekat GO DIGITAL! realizuje RARIS, a finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>