Najnovije vesti
Home / Ritam grada / „Dečiji centar Zaječar“ organizuje razgovor sa novinarkom Anđelom Milivojević
„Dečiji centar Zaječar“ organizuje razgovor sa novinarkom Anđelom Milivojević

„Dečiji centar Zaječar“ organizuje razgovor sa novinarkom Anđelom Milivojević

„Dečiji centar Zaječar“ organizuje razgovor i kafu sa novinarkom, u okviru projekta „Žensko ogledalo“. Razgovor je zakazan za 26.maj u 17 sati u Omladinskom centru.

Projekat se realizuje uz podršku Zimanovog fonda za mlade, „Zaječarske inicijative“, Fondacije „Iskorak“ i Nacionalne zadužbine za demokratiju.

Anđela Milivojević je novinarka u Centru za istraživačko novinarstvo (CINS)(www.cins.rs) koja piše o korupciji i kriminalu od 2011. godine. Izveštavala je o plagiranim doktoratima visokopozicioniranih političara, skrivenom vlasništvu i zloupotrebama u finansiranju medija, korupciji u privatizaciji i javnim nabavkama, imovini državnih funkcionera. Za svoj rad imala je čast da dobije 3 nagrade za istraživačko novinarstvo koje dodeljuje Nezavisno udruženje novinara Srbije. Kao deo CINS istraživačkog tima dobitnica je Evropske novinarske nagrade za istraživačko novinarstvo 2017. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>