Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Debata „Pitaj me bilo šta o EU“ danas u Omladinskom centru u Zaječaru
Debata „Pitaj me bilo šta o EU“ danas u Omladinskom centru u Zaječaru

Debata „Pitaj me bilo šta o EU“ danas u Omladinskom centru u Zaječaru

Druga debata na projektu „Evropa za mene“ pod nazivom „Pitaj me bilo što o Evropskoj uniji“ biće održana danas, 4. oktobra u zaječarskom Omladinskom centru od 13 do 14 sati. 

Na debati će govoriti Ana Ilić, nezavisna ekspertkinja za process evropskih integracija, dok će moderatorka biti Nataša Đulić Banović, novinarka RTS Beograd.

Debata će biti organizovana u formatu „Ask me Anything About EU“ (Pitaj me bilo šta o EU) diskusije koja za cilj ima da publici približi poznate ličnosti, stručnjake i posebno određenu temu, u ovom slučaju proces evropskih integracija. Pitanja mogi da postavljaju učesnici koji su prisutni na događaju ali i oni koji prate događaj on line na društvenim mrežama. Pitanja za govornika se prikupljaju i pre same debate na društvenim mrežama.

Registarcija učesnika obaviće se od 12:45 do 13:00.

Događaju će prisustvovati predstavnici organizacija civilnog društva, mladi, predstavnici akademske i zainteresovane javnosti, kao i mediji iz Zaječara i okoline.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>