Najnovije vesti
Home / Zaječar info / Danas prekinut rad Narodne kuhinje u Zaječaru, distribucija hrane ponovo kreće sutra
Danas prekinut rad Narodne kuhinje u Zaječaru, distribucija hrane ponovo kreće sutra

Danas prekinut rad Narodne kuhinje u Zaječaru, distribucija hrane ponovo kreće sutra

Narodna kuhinja u Zaječaru danas je prestala sa radom na jedan dan, saopštavaju iz zaječarskog Crvenog krsta, ali i dodaju da će Narodna kuhinja od sutra nastaviti funkcionisanje po redovnom režimu.

Do prekida u radu Narodne kuhinje došlo je zbog kašnjenja tranši za finansiranje troškova od strane Gradske uprave, usled čega je Odbor Crvenog krsta Zaječar doneo odluku o prestanku rada.

S obzirom da je u medjuvremenu sa Gradskom upravom dogovorena dinamika uplata do kraja godine, stekli su se uslovi da Narodna kuhinja nastavi sa radom, saopštavaju u Crvenom krstu.

Sutra će distribucija hrane biti vršena po redovnom režimu, a obroke će dobiti i korisnici koji danas nisu dobili obrok usled jednodnevnog prestanka rada, a to su korisnici Narodne kuhinje u Lenovcu, Lasovu, Leskovcu, Gornjoj Beloj Reci i Rgotini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>