Najnovije vesti
Home / Vesti / Dan otvorenih vrata sutra u Policijskoj upravi u Zaječaru
Dan otvorenih vrata sutra u Policijskoj upravi u Zaječaru
Foto: Ilustracija

Dan otvorenih vrata sutra u Policijskoj upravi u Zaječaru

Ministarstvo unutrašnjih poslova, u saradnji sa područnim policijskim upravama i uz podršku misije OEBS-a u Srbiji organizuje Dan otvorenih vrata, sutra, 5. jula u velikoj sali Policijske uprave u Zaječaru,  tokom kojeg su planirane aktivnosti koje će informisati građane i potencijalne kandidate u vezi sa upisom u Centar za osnovnu policijsku obuku.

Tokom Dana otvorenih vrata, svi kandidati koji su se prijavili na konkurs ili koji to planiraju moći će da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom za osnovnu policijsku obuku, počev od opštih uslova koji su neophodni za kandidate kao i kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit.

Takođe, građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici.

Početak je zakazan za 12.00 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>