Najnovije vesti
Home / Vesti / DAMAMA NA DAR veče za pamćenje u zaječarskom pozorištu
DAMAMA NA DAR veče za pamćenje u zaječarskom pozorištu

DAMAMA NA DAR veče za pamćenje u zaječarskom pozorištu

Glumac Desimir Stanojević i njegovi gosti oduševili su sinoć publiku u zaječarskom teatru u okviru muzičko-poetskog programa „Veče sa Desimirom Stanojevićem“.

Posetioci , uglavnom žene , uživali su sinoć u Desimirivoj interpretaciji songova iz njegovih mjuzikala: „Violinista na krovu“, „Grk Zorba“, „Cigani lete u nebo“, kao i u izvođenju starogradskih pesama i romansi. Publika je pevala sa Deskom i njegovim gostima a posle svake interpretacije gromoglasno aplaudirala.

Glumac Desimir Stanojević ima pet snimljenih muzičkih albuma , a održao je i mnogo koncerata: najviše u Beogradu, ali i u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Pirotu.

Desimirov poklon damama za 8.mart upotpunili su glumci koji su govorili poeziju: Ivana Nedović iz Narodnog pozorišta iz Niša , Ana Tanasković i Branislav Mijatović iz Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“, kao i Kriki i ansambl „Romansa“ iz Zaječara. Ivana je takođe pevala sa Desimirom i govorila replike iz Zone Zamfirove i drugih komada na niškom i lekovačkom dijalektu.

Uspešan organizator programa je Narodno pozorište Timočke Krajine- Centar za kulturu „Zoran Radmilović“, a pokrovitelj je Grad Zaječar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>