Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Čikarić u Velikom Izvoru: Ja imam volju da se bavim problemima ljudi!
Čikarić u Velikom Izvoru: Ja imam volju da se bavim problemima ljudi!

Čikarić u Velikom Izvoru: Ja imam volju da se bavim problemima ljudi!

Sinoć je Dr Ivan Čikarić kandidat za gradonačelnika izborne liste “Aleksandar Vučić-brže, jače, bolje” sa ministrom poljoprivrede i članom Glavnog odbora Srpske napredne stranke Branislavom Nedimovićem razgovarao sa meštanima zaječarskih sela Grljana, Rgotine i Velikog Izvora.

Čikarić je na izuzetno posećenoj tribini u Velikom Izvoru govorio o ulaganjima u poljoprivredu.

„Ono što nama treba je da zaposlimo ljude. Kada je reč poljoprivredi mora se odvojiti novac ljudima da krenu posao. Svi vi koji se bavite stočarstvom znate da ne postoji pauza. Treba dosta ulagati i u voćarstvo zato što mladim ljudima to pruža šansu da mnogu dobro da zarade a da pritom rade još nešto pored toga. Moja ideja je da svake godine izdvojimo veću količinu novca za subvencije u voćarstvu. Pijaca jeste veliki problem, ali je na pragu da se reši. Postoji korak koji mora da se napravi da bi to zaživelo, mora da se izvrši adaptacija objekata, za to ne treba mnogo, potrebno je da se samo uloži novac“, rekao je Čikarić u Velikom Izvoru.

Kandidat za gradonačelnika izborne liste “Aleksandar Vučić-brže, jače, bolje”Ivan Čikarić je naglasio da želi da Zaječar napravi gradom u kome može da se živi.

„Sve može da se reši ako postoji volja. Ja imam volju da se bavim problemima ljudi. Želim da Zaječar napravim gradom u kome može da se živi. Meni ne teba novac, naučio sam da zarađujem, meni treba grad u kome ću da živim“, istakao je Čikarić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>