Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Čikarić u Halovu: Dobro je da po prvi put posle mnogo vremena postoji volja da se problemi rešavaju!
Čikarić u Halovu: Dobro je da po prvi put posle mnogo vremena postoji volja da se problemi rešavaju!

Čikarić u Halovu: Dobro je da po prvi put posle mnogo vremena postoji volja da se problemi rešavaju!

Koalicija “Aleksandar Vučić –brže, jače, bolje”, predvođena kandidatom za gradonačelnika Zaječara dr Ivanom Čikarićem, održala je sinoć  predizbornu tribinu u Halovu.

Čikarić je ovom prilikom razgovarao sa meštanima Halova, o njihovim problemima i o načinima njihovog rešavanja.

„Problema ima dosta, mnogo se toga nagomilalo u međuvremenu. Svedoci smo i da se nije radilo kako je moglo da se radi. Imamo dobre primere kako može da se radi dobro. Moja najveća želja je da idemo u pravcu razvoja grada Zaječara. Verujem da mi to možemo da uradimo. Ja imam  želju da menjam stvari nabolje, a to želim i od svojih saradnika“, rekao je Čikarić u Halovu i dodao:

„Imamo veliku listu problema, ali ono što je dobro je da po prvi put posle mnogo vremena postoji volja da se problemi rešavaju“.

Kandidat za gradonačelnika Zaječara dr Ivan Čikarić je rekao da je opština Knjaževac dobar primer kako može i treba da se radi.

„Mnogi mladi ljudi danas nemaju posao  i to je najveći problem ovog kraja. Ne možemo da se nadamo novom Kristalu koji će zapošljavati nekoliko hiljada ljudi, to su bila neka druga vremena. Imamo dobar primer u opštini Knjaževac. Ja verujem da tako može i kod nas, ako uložimo dovoljno sredstava i truda. Mislim da možemo da promenimo stvari na bolje“, istakao je Čikarić i poručio meštanima Halova:

„Treba pametno da glasamo u nedelju, kako bi podršku Aleksandra Vučića mogli da iskoristimo za napredak grada i sela“!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>