Najnovije vesti
Home / Vesti / SLAVIMO ČETVRT VEKA POSTOJANJA, A KO SLAVI TAJ I ČASTI!
SLAVIMO ČETVRT VEKA POSTOJANJA, A KO SLAVI TAJ I ČASTI!

SLAVIMO ČETVRT VEKA POSTOJANJA, A KO SLAVI TAJ I ČASTI!

Sam kraj 2018. godine za Magnum radio je vrlo dinamičan i lep. Četvrt veka postojanja obeležavamo sa posebnom energijom, uz veseo i dinamičan program i svakodnevnim darivanjem naših slušalaca.

Magnum radio svakog dana tokom decembra menja Deda Mraza i uručuje brojne poklone svojim slušaocima. Imamo ih puno.

Povodom 25 godina postojanja i rada pripremili smo za vas vaučere za večere, za kozmetičke tretmane, kurseve, porodične pice, slatkiše, knjige, popuste… Pratite nas svakog dana i učestvujte u našim nagradnim igrama.

Magnum je počeo da radi pre 25 godina, 23. novembra 1993. godine. U Zaječaru, sa nekoliko mladih ljudi. Niko tada nije mogao ni da nasluti da će iz ovog jezgra nastati najslušaniji lokalni radio u ovom delu Srbije.

Magnum radio je nastao u izuzetno izazovnim okolnostima. Ništa u tom trenutku nije išlo na ruku izgradnji savremene i efikasne medijske kuće. Znajući da stvari ne moramo da istražujemo od početka, već da treba da učimo od najboljih i znajući da se svetska znanja ne mogu prosto kopirati, uvek smo se prilagođavali lokalnim uslovima, poslovnoj praksi, pa i mentalitetu i navikama ljudi. U četvrtinu veka stalo je mnogo rada, znanja, entuzijazma, eksperimentisanja, mnogo nade, radosti…

Znajući da sa istinom nema kompromisa, poverenje stičemo zajedno kod svih naših slušalaca, posetilaca portala, pratilaca na društvenim mrežama, poslovnih saradnika, uvek svesni činjenice da pozitivan stav čine isključivo pozitivni ljudi.

Vizija budućnosti Magnum radija vodi da uvek budemo najpouzdanija informativna kuća, da sve koji nas prate edukujemo pravim vrednostima i budemo pouzdan partner našim poslovnim saradnicima, što će svakako uticati na zadovoljstvo svakog od njih.
Magnum radio krasi timski duh i nadamo se da će tako ostati u budućnosti i da ćemo svi zajedno biti još uspešniji.

 

3 comments

  1. Svaka cast, samo napred…

  2. Bravo za MAGNUM TIM….

  3. Poštovane kolege!
    Povodom ovog značajnog i velikog jubileja, primite moje čestitke za veliki posao, koji ste uradili. Biti, postojati i trajati ovako dugo u zemlji u kojoj je više medija ugašeno i ugušeno, nego što je osnovano, jeste podvig vredan svake pažnje i hvale!
    Srdačan pozdrav sa željom da još dugo trajete
    Davor Marušić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>