Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Čekamo u raznim redovima -OVIH DANA POPULARAN JE RED ZA KOVERTE
Čekamo u raznim redovima -OVIH DANA POPULARAN JE RED ZA KOVERTE

Čekamo u raznim redovima -OVIH DANA POPULARAN JE RED ZA KOVERTE

Čekali smo u Srbiji u raznim redovima.

Stajali smo u redu za kafu, za šećer, za deterdžent, u redu za penzije i dečje dodatke, u redu za vize… Neki od nas nikad i ne dočekaju, a mnogi vremenom shvate da su čekali u pogrešnom redu.

I dan danas čekamo po raznim redovima, a jedan od interesantnijih je red za koverte.

Naime, ovih dana, svakog jutra oko 8 sati ispred zaječarske Pošte Zaječarci čekaju u redu za koverte.

U Srbiji uveliko traje nagradna igra “Uzmi račun i pobedi“, a kako obješnjavaju u Pošti  interesovanje je ogromno, a koverte ne stižu redovno i dolaze u manjem broju.

Podsetimo, Pošta Srbije je uvažila preporuku Radne grupe za organizaciju nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ da se broj koverata koje svaki građanin može da preuzme u jednoj poslovnici ograniči na tri dnevno.

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Srbije koji prikupe najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, minimalne vrednosti od po 100 dinara, koji su izdati u 2017. godini.

Planirana su četiri izvlačenja koja će biti organizovana u martu, a dodeljivaće se automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu, tehnička roba, a glavna nagrada je stan u Beogradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>