Najnovije vesti
Home / Boljevac / Budite maštoviti i osvojite vrednu nagradu – 100 litara vina iz Džervina!
Budite maštoviti i osvojite vrednu nagradu – 100 litara vina iz Džervina!

Budite maštoviti i osvojite vrednu nagradu – 100 litara vina iz Džervina!

Raspisan je nagradni konkurs za naziv regionalnog brenda istočne Srbije.

 Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije raspisuje nagradni konkurs za izbor naziva regionalnog brenda istočne Srbije.

RARIS je krajem 2016-te godine pokrenuo je  niz aktivnosti na uspostavljanju regionalnog brenda istočne Srbije kojim će biti označavani proizvodi i usluge sa našeg područja.
Naziv regionalnog brenda istočne Srbije treba da ukazuje da proizvod ili usluga koji ga nosi potiče iz regiona istočne Srbije, kao i da zadovoljava određeni kriterijum kvaliteta.
Planirano je da se u ovoj fazi brendiraju usluge pružanja smeštaja u turizmu, usluge pripreme i služenja hrane i pića, proizvodnja hrane i pića, proizvodnja ostalih proizvoda koji imaju regionalni karakter.

Na konkursu mogu učestvovati svi građani Republike Srbije stariji od 18 godina.

Krajnji rok za davanje predloga je 12. februar 2017. godine.  Sve informacije o konkursu možete naći na sajtu RARIS-a  http://raris.org/index.php/konkurs

Budite maštoviti i uz minimalni trud osvojite vrednu nagradu – 100 litara vina iz Džervina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>