Najnovije vesti
Home / Boljevac / BUDITE KREATIVNI I OSVOJITE 30.000 DINARA!
BUDITE KREATIVNI I OSVOJITE 30.000 DINARA!

BUDITE KREATIVNI I OSVOJITE 30.000 DINARA!

Još svega 7 dana ostalo je do završetka nagradnog konkursa za dizajn logoa regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“. Konkurs je privukao veliku pažnju kreativnih ljudi u Srbiji, a preko partnera RARIS-a, informacija o konkursu je distribuirana i u Sloveniji, Hrvatskoj, Rumuniji i Bugarskoj. Srpsku verziju konkursa preuzelo je blizu 2.400 ljudi, a engleska je preuzeta oko 400 puta. Do sada je 30 učesnika poslalo oko 40 grafičkih rešenja, a na sajtu RARIS-a objavljeni su odgovori na pitanja učesnika konkursa.

S obzirom na to da se bliži period za dostavljanje predloga, iz RARIS-a podsećaju, da je uz malo mašte moguće osvojiti vrednu nagradu.

-Budite kreativni i osvojite 30.000 dinara. Krajnji rok za davanje predloga je 22. jun 2017. godine, podsećaju u Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije.

Sve informacije o konkursu, kao i odgovore na postavljena pitanja, možete naći na sajtu RARIS-a

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>