Najnovije vesti
Home / Kultura / Budite budni uz knjigu, u petak 16. juna od 17 sati do ponoći
Budite budni uz knjigu, u petak 16. juna od 17 sati do ponoći

Budite budni uz knjigu, u petak 16. juna od 17 sati do ponoći

U petak, 16. juna u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoći održaće se šesnaesta regionalna manifestacija “Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

I u knjižari “Kaligraf” u Zaječaru, ova tradicionalna manifestacija biće organizovana u petak 17.juna.

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja. Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Popust na strana izdanja biće 20%, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20%. Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10%. Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtu Delfi.

 “Noć knjige” će se održati u 27 gradova u Srbiji i regionu, na 55 lokacija, i prvi put u knjižari u Požeškoj 118a na Banovom brdu u Beogradu. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

 Organizatori  napominju, da u toku ove manifestacije članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za “Noć knjige”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>