Najnovije vesti
Home / Vesti / Brojni muzički nastupi narednih dana u Omladinskom centru u Zaječaru
Brojni muzički nastupi narednih dana u Omladinskom centru u Zaječaru

Brojni muzički nastupi narednih dana u Omladinskom centru u Zaječaru

Brojni muzički nastupi narednih dana u Omladinskom centru u Zaječaru. Naime, večeras će pred zaječarskom publikom nastupiti Vaccum bend.

„Dugo se u našem gradu nije pojavio ni jedan progresivan autorski rok bend. Iz tog svojevrsnog vakuUma, rodio se i Vacuum – bend koji je u kratkom vremenskom roku uspeo da osvoji simpatije kritike i publike, i sebe etablira kao jednog od autentičnijih sastava sa ovog podneblja. Ovog četvrtka imaćemo čast da ugostimo upravo članove ovog instrumentalnog benda, Dejana Nikolića i Marka Ranđelovića i budno oko iza objektiva – Mikicu Andrejića, koji će zauzeti svoje pozicije na kauču i foteljama u Omladinskom centru. Odabir muzike je ambiciozni, ne i nemogući, pokušaj da se napravi kratak presek prošlog veka, i sa gostima Diggin rooma podele najznačajnija muzička ostvarenja iz perspektive naših gostiju“, kažu u zaječarskom Omladinskom centru.

Početak je zakazan za 20 sati a ulaz je besplatan.

Sutra, 6. aprila u Omladinskom centru nastupa Offload, trenutno jedan od najpopularnijih bendova koji nastupa u Omladinskom centru. Svojim energičnim obradama grupa kao što su Prodigy, Chemical Brothers, Faithless, Linkin Park i Die Antwoord su već nekoliko puta dobro razdrmali zaječarsku publiku.

U subotu, 6. aprila, nastupa dobro poznata momčad iz Bora, pojačana Zaječarcem na bubnju. Postoje od 2005. godine, non – stop su na bini i uvek ih publika sa odušvljenjem dočeka i isprati. Imaju širok repertoar, ali svakoj pesmi daju svoj pečat. Svirka počinje u 22 sata, a ulaz je 100 dinara.

U nedelju, 8. aprila furiozna četvorka (Miki, Džo, Bane i Đoša), poznatiji kao Sevdah Metal Bend, održače svoj Uskršnji koncert u Omladinskom centru. Početak je zakazan za 22 sata, a ulaz je 100 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>